Fars dag

3D%20Flygplan

Fars dag på biblioteket – varför inte?

På söndag, på fars dag, bjuder vi in till aktivitet. Bland annat kommer uppfinningsrike Håkan Lanner, från Radioflygklubben Skilling, att vara på plats och visa och berätta om flygfarkoster såsom drönare och multikoptrar. Flygfarkosterna som kommer ställas ut och visas på biblioteket har Håkan själv byggt ihop utifrån egna idéer och designer.

Vi kommer även flagga för och visa upp vår kreativa plattform, Makerspace. Denna plattform där idéer kan testas, utvecklas och bli verklighet. Idag består Vaggeryds Makerspace bland annat av symaskiner, snickarbänkar, Arduinos, CAD-program och två stycken revolutionerade 3D-skrivare som alla kommuninvånare fritt kan använda.

För mer information klicka på flikarna nedan:

Vi drar igång klockan 14.00. Plats: biblioteket i Vaggeryd.